Originalna Brother TZe-B51 kaseta s trakom za označevanje

Brother TZe-B51 fluorescenčno oranžen trak s črnim izpisom – širina 24 mm

Širina 24 mm, dolžina 5 m

Originalna visokokakovostna kaseta Brother

Za trajno obstojne in razločne nalepke

Podrobnosti o izdelku

TZeB51_main

Glavne funkcije

  • Širina 24 mm, dolžina 5 m
  • Originalna visokokakovostna kaseta Brother
  • Za trajno obstojne in razločne nalepke

Opis

Izdelajte nalepke, ki privlačijo pozornost, z originalnim Brotherjevim trakom za označevanje  TZe-B51 fluorescenčno oranžne barve s črnim izpisom, ki je idealen za prikaz pomembnih informacij, ustvarjanje opozorilnih znakov ali kategorizacijo specialne opreme. Uporaba TZe-B51 pomeni hitro identifikacijo pomembnih predmetov v vseh izrednih razmerah. Trak je združljiv s tiskalniki nalepk P-touch, ki imajo na pokrovu za kasete logotip TZ ali TZe.

Pokaži več
Pokaži manj

Več informacij o izdelku

Fluorescenčen trak je idealen za prikaz pomembnih informacij, ustvarjanje opozorilnih oznak za nevarnost ali za označevanje specialne opreme in navodil v izrednih razmerah.

Trak za označevanje TZe-B51 širine 24 mm je prestal Brotherjevo strogo preverjanje kakovosti in zanesljivosti.

Z uporabo Brotherjevega fluorescenčno oranžnega traka s črnim izpisom TZe-B51 boste dobili nalepke, razvite za ekstremne temperature in odporne proti kemikalijam, drgnjenju, sončni svetlobi in vodi, zaradi česar so primerne za uporabo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Odločitev za trak za označevanje Brother TZe-B51 pomeni, da bo vaša naprava P-touch še naprej delovala odlično, rezultati pa bodo razločni in obstojni.

 
Nazaj na vrh