Originalna Brother HGe-M951V5 kaseta s trakom za označevanje (paket)

Brother HGe-M951V5 trakovi za označevanje Brother, črna na mat srebrni - širina 24 mm. Posebno pakiranje s 5 trakovi dolžine 8 m.

Visokokakovosten trak za označevanje Brother HGe-M951V5 nudi visoko ločljivost in hitro tiskanje, kar je odlično orodje v panogah, ki potrebujejo izpis velikih količin nalepk v čim krajšem času.

Glavne funkcije

  • Širina 24 mm, dolžina 8 m
  • Visokokakovostna originalna kaseta Brother
  • Zagotovite si rezultate, enostavne za branje

Pregled

Oblikovan skupaj z istimi funkcijami kot standardni TZ-laminirani trak je tudi trak za označevanje HGe-M951V5, črna na mat srebrni, prestal Brotherjevo strogo testiranje kakovosti in zanesljivosti.

Trak je izdelan za nudenje visokokakovostne ločljivosti in hitrega tiskanja, zato je odlično orodje v panogah, ki potrebujejo izpis velikih količin v čim krajšem času. 

Samolepilne laminirane nalepke so razvite za ekstremne temperature in odporne proti kemikalijam, drgnjenju, sončni svetlobi in vodi, zaradi česar so primerne za uporabo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Z izbiro originalnega traka za označevanje Brother HGe-M951V5 boste zagotovili odlično delovanje vaše naprave in s tem jasne in obstojne rezultate.


Kompatibilno s/z