TN821XXLBK Brother originalen toner super velike kapacitete – črni

Črni toner Brother TN821XXLBK. Natisne do 15.000 strani.

Natisne do 15.000 strani v skladu s standardom ISO/IEC 19798

TN821XXLBK Brother visokokakovosten originalen črni toner super velike kapacitete

Originalni tonerji Brother so prestali strogo testiranje, da bi omogočili popolne izpise ter prihranek časa in denarja

Podrobnosti o izdelku

TN821XXLBK_črni toner, spredaj

Z uporabo originalnega tonerja super velike kapacitete Brother TN821XXLBK ščitite garancijo naprave

Glavne funkcije

  • Natisne do 15.000 strani v skladu s standardom ISO/IEC 19798
  • TN821XXLBK Brother visokokakovosten originalen črni toner super velike kapacitete
  • Originalni tonerji Brother so prestali strogo testiranje, da bi omogočili popolne izpise ter prihranek časa in denarja
  • Z uporabo originalnega tonerja super velike kapacitete Brother TN821XXLBK ščitite garancijo naprave

Opis

Originalen nadomestni črni toner super velike kapacitete TN821XXLBK je zasnovan tako, da vedno znova ustvarja jasne izpise.  

Naši tonerji so enostavni za namestitev in združljivi s številnimi tiskalniki in večfunkcijskimi napravami. Z njihovo pomočjo boste natisnili obstojne dokumente, ki se ne bodo razmazali ali sčasoma zbledeli. 

Brother upošteva vpliv na okolje na vsaki stopnji življenjskega cikla tonerja in tako zmanjšuje odpadek na odlagališčih. Vsi naši tonerji in strojna oprema so izdelani tako, da imajo čim manjši vpliv na okolje. 
 
Nakup originalnih tonerjev Brother TN821XXLBK se vedno izplača. 

Več informacij o izdelku

 
Večja kapaciteta izpisa

Prihranek pri večjih količinah izpisov

Tonerji velike kapacitete za večjo količino izpisov in nižje stroške na stran. Prihranek časa z zmanjšanjem pogostosti menjave tonerja za tiste, ki potrebujejo velike količine izpisov.

Zanesljivost in kakovost zagotovljeni

Zanesljivost in kakovost zagotovljeni

Spektakularne barve so ustvarjene s pomočjo Brotherjeve tehnologije ’Color Rich Innobella’, ki natisnjenim fotografijam doda živahnost. Brotherjevo črnilo Innobella vsebuje skrbno izbrane kemikalije, ki preprečujejo zamašitev tiskalne glave za bolj gladko delovanje naprave in tako zagotavlja zanesljivost in vzdržljivost vašega tiskalnika.

Zajamčeno delovanje - učinkovita kombinacija

Učinkovita kombinacija

Črnila Brother tvorijo skupaj z napravami sistem, ki omogoča izpise vrhunske kakovosti. Originalen potrošni material Brother je najboljši način za zaščito vaše naložbe in zagotavljanje optimalne učinkovitosti brizgalnega tiskalnika Brother. Visoka zmogljivost brez napora in dolgoročni prihranek denarja.

Preverjena zmogljivost

Preizkušena zmogljivost

Črnilo in papir Innobella Brother sta odporna proti svetlobi in ozonu, zato kljub dolgotrajni izpostavljenosti izpisi ne bodo zbledeli. Zagotovite si profesionalno končno obdelavo z originalnimi kartušami Brother.

Podpora Na vaši strani

Podpora ‘na vaši strani’

Z uporabo originalnega potrošnega materiala Brother ščitite garancijo svojega tiskalnika. Brother je vedno "na vaši strani". Predani smo zagotavljanju odlične prodajne podpore in podpore strankam – pred in po nakupu.

 
Dve papigi letita nad džunglo

Okolje in recikliranje

Naši tonerji in strojna oprema so izdelani tako, da imajo čim manjši vpliv na okolje. Brother ponuja okoljsko odgovoren način odlaganja izdelkov Brother po izteku njihove življenjske dobe. 

 
originalni laser

Preverite pristnost potrošnega materiala

Na originalnem tonerju Brother boste našli holografsko varnostno nalepko. Prepričajte se, da embalaža in varnostna nalepka nista bili spremenjeni. Hologramsko varnostno nalepko preverite s pomočjo edinstvene 7-mestne identifikacijske številke na: www.brother.com/id

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate, in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij o tem, kako lahko vsi skupaj poskrbimo za boljše okolje, obiščite našo stran.

Nazaj na vrh