Originalen Brother TN-3480 veliki toner – črn

Brother TN-3480 črn toner. Natisne do 8.000 strani.

Originalen veliki toner Brother vam pomaga pri čim večjem izkoristku tiskalnika, ne glede ali tiskate doma ali v pisarni. Črn toner TN-3480 visoke jasnosti, ostrega besedila in jasnih slik  zagotavlja, da so vsi natisnjeni dokumenti enako visoke kakovosti od prve do zadnje strani.

Glavne funkcije

  • Natisne do 8.000 strani v skladu z ISO/IEC19752
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Ko pride čas, da naročite nadomestni toner, se lahko zanesete na Brotherjev črn veliki toner TN-3480, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni. Gre za velik toner, zasnovan, da traja dlje kot standardni, a je enako kakovosten.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da tovrstni izdelki ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalen črn toner TN-3480 ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Kompatibilno s/z

Kompatibilno s/z

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.