Originalen toner Brother TN-230C – cian

Cian toner Brother TN-230C. Natisne do 1.400 strani.

Originalen cian toner Brother TN-230C, zasnovan, da bi vaš barvni laserski tiskalnik deloval po svojih najboljših zmogljivostih, omogoča profesionalne rezultate. Ne glede na to, ali tiskate prezentacije, gradiva ali druge pomembne dokumente, vam TN-230C zagotavlja, da bodo kristalno čisti.

Glavne funkcije

  • Natisne do 1.400 strani v skladu z ISO/IEC 19798
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Ostali tonerji

Če pogosto uporabljate cian barvo, si boste z nakupom cian tonerja TN-230C zagotovili najboljšo kakovost izpisov. Naročite še danes, preden vam ga zmanjka. 

Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalen toner TN-230C zagotavlja, da bo vaša naprava še naprej delovala hitro in učinkovito. 

Ne pozabite, da je uporaba tonerjev Brother edini način, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Naročite Brotherjev cian toner TN-230C in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar.

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.