Originalen velik toner Brother TN-135Y – rumen

Rumen toner Brother TN-135Y. Natisne do 4.000 strani.

S TN-135Y lahko zagotovite ostrejše in bolj jasne rezultate, pri čemer prihranite denar vsakič, ko tiskate. Vstavite originalen velik toner Brother TN-135BK v vaš tiskalnik in natisnite visokokakovostne dokumente. 

Glavne funkcije

  • Natisne do 4.000 strani v skladu z ISO/IEC 19752
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Ostali toneri

Z uporabo tonerja TN-135Y bo tiskalnik Brother še naprej dajal pričakovano izjemne rezultate. Gre za velik toner, zasnovan, da traja dlje kot standardni, a je enako kakovosten.

Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalen toner TN-135Y zagotavlja, da bo vaša naprava še naprej delovala hitro in učinkovito.

Ne pozabite, da je uporaba tonerjev Brother edini način, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Naročite Brotherjev rumen toner TN-135Y in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar. 

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.