Originalen toner Brother TN-1050 – črn

Črn toner Brother TN-1050. Natisne do 1.000 strani.

Originalen črn toner TN-1050 je zasnovan za popolno skladnost z laserskim tiskalnikom Brother, zato vam nudi najbolj kakovostne in jasne rezultate. Zagotovite si, da bodo vaši črno-beli dokumenti vedno izstopali z nakupom tega tonerja TN-1050 še danes.

Glavne funkcije

  • Natisne do 1.000 strani v skladu z ISO/IEC 19752
  • Visokokakovosten originalen toner Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Črn toner TN-1050 je zasnovan za brezhibno delo s tiskalnikom Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših tonerjev kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vašemu tiskalniku - ali je res vredno tveganja?

Z originalnim tonerjem TN-1050 si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Recikliranje

Ste vedeli, da lahko pri Brotherju reciklirate stare tonerje brez dodatnih stroškov?

Zavezali smo se k zmanjševanju vpliva na okolje, zato spodbujamo naše stranke, naj tudi sami prispevajo k temu, tako jim omogočamo čim bolj enostavno recikliranje rabljenih originalnih tonerjev Brother.

Sporočite nam samo, koliko praznih tonerjev imate in mi bomo poskrbeli, da nam jih boste lahko vrnili brezplačno.

Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu partnerstvu z nagrajeno dobrodelno organizacijo Cool Earth naše recikliranje pomaga lokalnim skupnostim ustaviti uničevanje deževnega gozda.

Za več informacij, kako lahko vsi sodelujemo pri skrbi za boljše okolje, obiščite Brother Earth.