Originalen Brother BP60MA3 mat papir A3

Brother BP60MA3 mat papir velikosti A3 za brizgalne tiskalnike. 145 g/m2, 25 listov

Pakiranje vsebuje 25 listov

Visokokakovosten izdelek Brother

​Zagotavlja, da bodo vaši dokumenti čim boljšega videza

Podrobnosti o izdelku

BP60MA3_main

Glavne funkcije

  • Pakiranje vsebuje 25 listov
  • Visokokakovosten izdelek Brother
  • ​Zagotavlja, da bodo vaši dokumenti čim boljšega videza

Opis

Originalen mat papir BP60MA3 velikosti A3, zasnovan prav za vaš brizgalni tiskalnik Brother, zagotavlja, da bodo vaši dokumenti jasni in čisti, kar vam bo prineslo impresiven končni izdelek.

Pokaži več
Pokaži manj

Več informacij o izdelku

Izberite BP60MA3 mat papir velikosti A3 za brizgalne tiskalnike, če želite, da bodo vaši dokumenti kristalno jasni.

Papir BP60MA3 s privlačno matirano površino je idealen za tiskanje seznamov in plakatov. Povsem je združljiv s tiskalnikom Brother, kar zagotavlja, da ne boste imeli težav z razmazovanjem itd.

Ker gre za originalen izdelek Brother, ste lahko prepričani, da je bil papir BP60MA3 strokovno zasnovan za najboljše možne rezultate. Zakaj tvegati z uporabo cenejših, neoriginalnih izdelkov, ki lahko pripeljejo do slabšega končnega izdelka, ko pa se lahko zanesete na nas, ki zagotavljamo najvišjo možno kakovost?

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh