Originalna Brother LC980C kartuša – cian

Brother LC980C cian kartuša – posamično pakiranje. Natisne do 260 strani.

Natisne do 260 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC980C-originalna kartuša-glavna slika

Glavne funkcije

  • Natisne do 260 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Originalna cian kartuša Brother LC980C je bila zasnovana za zagotovitev vedno znova visokokakovostnih dokumentov. Z barvami, odpornimi proti bledenju, lahko uživate v ostrih in obstojnih barvah. Z nakupom naših kartuš zaščitite tiskalnik pred potencialno dolgoročno škodo, ki jo povzroča uporaba neoriginalnih izdelkov.

Več informacij o izdelku

Kartuše drugih barv:

Ko pride čas, da naročite nadomestno črnilo, se lahko zanesete na cian kartušo Brother LC980C, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da polnila in poceni kartuše ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Odlična rešitev za dom ali majhne pisarne, ki želijo zmanjšati stroške in izboljšati zmogljivost. Originalna cian kartuša LC980C ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh