Originalna kartuša Brother LC3217BK – črna

Črna kartuša Brother LC3217BK – posamično pakiranje. Natisne do 550 strani.

Iščete kartušo, ki ponuja tiskanje brez napora? Črna kartuša Brother LC3217BK prinaša gladke, vrhunske izpise od prve do zadnje strani. Velika vrednost za vaš denar, saj naša črnila zagotavljajo, da bo tiskalnik ostal v najboljšem možnem stanju. 

Glavne funkcije

  • Natisne do 550 strani v skladu z ISO/IEC24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Druge barve:

Črna kartuša LC3217BK je zasnovana za brezhibno delo s tiskalnikom Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vašemu tiskalniku - ali je res vredno tveganja?

Z originalno kartušo LC3217BK si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna..

Kreativni centar

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!