Originalna velika kartuša Brother LC229XLBK – črna

Brother LC229XLBK črna kartuša – posamično pakiranje. Natisne do 2.400 strani.

Natisne do 2.400 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC229XLBK-originalna kartuša-glavna slika

Glavne funkcije

  • Natisne do 2.400 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Z delovnim ciklusom do 2.400 strani LC229XLBK omogoča enostavno in visokokakovostno tiskanje. Velika kartuša LC229XLBK, ki ponuja dokumente brez madežev in odporne proti bledenju, vsebuje posebno črnilo Innobella ™, zato je primerna za številna tiskalna opravila.

Več informacij o izdelku

Z uporabo kartuše LC229XLBK bo tiskalnik Brother še naprej dajal pričakovano izjemne rezultate. Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalna LC229XLBK zagotavlja, da bo vaša naprava hitra in učinkovita.

Ker običajno pogosteje uporabljamo črno kartušo kot barvne, si boste z nakupom LC229XLBK zagotovili najboljšo možnost izpisov. Gre za veliko kartušo, zasnovano, da traja dlje kot standardna, a je enako kakovostna.

Ne pozabite, da je uporaba kartuš Brother edini način, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna. Naročite Brotherjevo cian kartušo LC229XLBK in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh