Originalna kartuša Brother LC223BK – črna

Črna kartuša Brother LC223BK – posamično pakiranje. Natisne do 550 strani.

Za najbolj kakovostne izpise vsakič izberite črno kartušo Brother LC223BK. Zakaj tvegati težave s tiskanjem zaradi nakupa neoriginalne kartuše za ponovno polnjenje, ko pa vam originalni potrošni material Brother zagotavlja, da bo vaš tiskalnik delal po svojih najboljših možnostih?

Glavne funkcije

  • Natisne do 550 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Na voljo so tudi druge barve:

Z izbiro kartuše LC223BK bo vaš tiskalnik Brother še naprej dajal izredne rezultate, kakršne tudi pričakujte.

Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalna kartuša LC223BK zagotavlja, da bo vaša naprava še naprej delovala hitro in učinkovito.

Kartuše Brother si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Naročite Brotherjevo črno kartušo LC1223BK in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar. 

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!