Originalna kartuša Brother LC1100BK – črna

Črna kartuša Brother LC1100BK – posamično pakiranje. Natisne do 450 strani.

Originalna črna kartuša Brother LC1100BK je bila zasnovana za optimalno tiskanje, ki dnevno zagotavlja visokokakovostne dokumente. Naše kartuše, enostavne za namestitev, vam bodo pomagale zmanjšati količino odpadkov in stroške, hkrati pa izdelati ostre dokumente, ki se ne bodo razmazali ali zbledeli.

Glavne funkcije

  • Natisne do 450 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Na voljo tudi v drugih barvah:

S črno kartušo LC1100BK vam ni treba sklepati kompromisov na račun kakovosti. Zasnovana je za brezhibno delo s tiskalnikom Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate

Ker običajno pogosteje uporabljamo črno kartušo kot barvne, jo boste verjetno morali pogosteje menjati. Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vašemu tiskalniku - ali je res vredno tveganja? Naročite kartušo LC1100BK še danes, preden vam zmanjka črnila.

Z originalno kartušo LC1100BK si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!