Originalna Brother LC1000HYBK velika kartuša – črna

Brother LC1000HYBK črna kartuša – posamično pakiranje. Natisne do 950 strani.

Natisne do 950 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC1000HYBK_main

Glavne funkcije

  • Natisne do 950 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Velika kartuša LC1000HYBK je združljiva s široko paleto naših naprav. Ker gre za originalen in testiran Brotherjev izdelek, ste lahko prepričani, da boste dobili izpise najboljše kakovosti.

Več informacij o izdelku

Ko pride čas, da naročite nadomestno črnilo, se lahko zanesete na črno veliko kartušo Brother LC1000HYBK, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Ker običajno pogosteje uporabljamo črno kartušo kot barvne, si boste z nakupom LC1000HYBK zagotovili najboljšo možnost izpisov.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da polnila in poceni kartuše ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalna črna kartuša LC1000HYBK ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh