Originalna kartuša Brother LC1000C – cian

Cian kartuša Brother LC1000C – posamično pakiranje. Natisne do 400 strani.

Kartuša LC1000C je združljiva s široko paleto naših naprav. Ker gre za originalen in testiran Brotherjev izdelek, ste lahko prepričani, da boste dobili izpise najboljše kakovosti.

Glavne funkcije

  • Natisne do 400 strani v skladu z ISO/IEC 24711 pri 5-% pokritosti
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Na voljo tudi v drugih barvah:

Ko pride čas, da naročite nadomestno črnilo, se lahko zanesete na cian kartušo Brother LC1000C, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Z nakupom LC1000C si zagotovite izpise najviše kakovosti.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da polnila in poceni kartuše ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalna cian kartuša LC1000C ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Kompatibilno s/z

Kompatibilno s/z

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!