Originalna super velika kartuša Brother HC-05BK - črna

Črna kartuša Brother HC-05BK. Natisne do 30.000 strani.

Črna kartuša natisne do 500 strani v skladu s ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

hc05bk_desno

Glavne funkcije

  • Črna kartuša natisne do 500 strani v skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Zagotovite si preprosto in stroškovno ugodno zamenjavo originalnih kartuš Brother z nakupom HC-05BK. Paket vsebuje črno kartušo, izdelano za čim boljše rezultate s tiskalnikom Brother.

Več informacij o izdelku

HC-05BK je zasnovan za brezhibno delo s tiskalnikom Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vašemu tiskalniku - ali je res vredno tveganja?

Z originalno kartušo HC-05BK si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh