Originalna velika plastenka s črnilom Brother BT6000BK – črna

Črna plastenka s črnilom Brother BT6000BK – posamično pakiranje. Natisne do 6.000 strani.

Natisne do 6.000 strani

Visokokakovostno originalno črnilo Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

BT6000BK_originalna plastenka s črnilom

Glavne funkcije

  • Natisne do 6.000 strani
  • Visokokakovostno originalno črnilo Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Da bi dobili kar najboljše možne rezultate z brizgalnim tiskalnikom, izberite to originalno črno veliko plastenko Brother BT6000BK. Črnilo BT6000BK je izdelano tako, da traja dlje kot standardno, hkrati pa ohranja enako visoke standarde tiskanja, ki jih pričakujete od izdelkov Brother. Odlična vrednost za vaš denar.

Več informacij o izdelku

Da bi dobili čim boljše rezultate z brizgalnim tiskalnikom, izberite originalno veliko plastenko Brother BT6000BK črne barve. Črnilo BT6000BK je izdelano tako, da traja dlje kot standardno, a ohranja enako visoke standarde. Kakovost tiskanja, kot jo pričakujete od Brotherja in odlična vrednost za vaš denar.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh