Originalna velika plastenka s črnilom BT5000M – magenta

Plastenka z magenta črnilom Brother BT5000M – posamično pakiranje. Natisne do 5.000 strani.

Originalna plastenka z magenta barvo Brother BT5000M je razvita za doseganje impresivnih rezultatov pri vsakem tiskanju. S plastenko izredno velike kapacitete do 5.000 strani ponovno napolnite rezervoar s črnilom in uživajte v obstojnih izpisih.

Glavne funkcije

  • Natisne do 5.000 strani
  • Visokokakovostno originalno črnilo Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Magenta plastenka Brother BT6000M omogoča tiskanje do 5.000 strani. Ta izjemno visoka kapaciteta pomeni, da je potrebno manj dodajanja črnila, kar zagotavlja izjemno nizke stroške na stran.

Originalen potrošni material Brother ne le pomaga ohranjati tiskalnik v najboljšem možnem stanju, temveč je tudi šestkrat bolj dosleden od neoriginalnega. Denar boste prihranili tudi zato, ker se boste izognili ponovnemu tiskanju.

Ostale plastenke s črnilom:


BTD60BK – črna
Črna plastenka natisne do 6.500 strani

BT5000C – cian
Cian plastenka natisne do 5.000 strani

BT5000Y – rumena
Rumena plastenka natisne do 5.000 strani

Kompatibilno s/z

Kompatibilno s/z

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!