Originalna Brother LC985VALBP kartuša - paket

Brother LC985VALBP črna, cian, magenta in rumena kartuša. Črna kartuša natisne do 300 strani in barvne kartuše natisnejo do 260 strani.

Črna kartuša natisne do 300 strani in barvne kartuše natisnejo do 260 strani v skladu s ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC985VALBP_main

Glavne funkcije

  • Črna kartuša natisne do 300 strani in barvne kartuše natisnejo do 260 strani v skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Zagotovite si preproste in stroškovne učinkovite nadomestne originalne kartuše za brizgalne tiskalnike Brother z nakupom paketa LC985VALBP. Paket vsebuje črno, cian, magenta in rumeno kartušo, ki vam pomagajo čim bolje izkoristiti tiskalnik Brother.

Več informacij o izdelku

Druge kartuše: 

Kartuše LC985BK, LC985C, LC985M in LC985Y v paketu LC985VALBP so zasnovane za brezhibno delo s tiskalnikom Brother, zato vam zagotavljajo vedno znova izjemne rezultate.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vašemu tiskalniku - ali je res vredno tveganja?

Z originalnimi kartušami v paketu LC985VALBP si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh