Originalna velika kartuša Brother LC227XLVALBP – paket

Črna, cian, magenta in rumena kartuša Brother LC227XLVALBP. Vsaka kartuša natisne do 1.200 strani.

Kupite paket LC227XLVALBP, če želite prihraniti pri nakupu originalnih kartuš Brother. Vsebuje velike kartuše LC227XLBK, LC225XLC, LC225XLM in LC225XLY, kar vam omogoča udobno zamenjavo vseh črnil za manj denarja, tako da bo vaš tiskalnik še naprej zagotavljal najboljše možne rezultate.

Glavne funkcije

  • Vsaka kartuša natisne do 1.200 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Na voljo so tudi druge barve:

Z izbiro paketa velikih kartuš LC227XLVALBP bo vaš tiskalnik Brother še naprej dajal izredne rezultate, kakršne tudi pričakujte.

Čeprav so na spletu na voljo cenejše različice, samo originalne kartuše, kot so te v paketu LC227XLVALBP, zagotavljajo, da bo vaša naprava še naprej delovala hitro in učinkovito.

Velike kartuše so zasnovane, da trajajo dlje kot standardne in da so enako kakovostne.

Naročite Brotherjev paket kartuš LC227XLVALBP, ki vsebuje LC227XLBK (črna), LC225XLC (cian), LC225XLM (magenta) in LC225XLY (rumena) kartušo, in si zagotovite večjo vrednost za svoj denar.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!