Originalna Brother LC1280XLVALBP velika kartuša - paket

Brother LC1280XLVALBP črna, cian, magenta in rumena kartuša. Črna kartuša natisne do 2.400 strani in barvne kartuše natisnejo do 1.200 strani.

Črna kartuša natisne do 2.400 strani in barvne kartuše natisnejo do 1.200 strani v skladu s ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denaryou paper, time and money

Podrobnosti o izdelku

LC1280XLVALBP_main

Glavne funkcije

  • Črna kartuša natisne do 2.400 strani in barvne kartuše natisnejo do 1.200 strani v skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denaryou paper, time and money

Opis

Morate zamenjati kartušo? Prihranite denar in težave z nakupom velikih kartuš v paketu LC1280XLVALBP. Originalne kartuše Brother LC1280XLBK, LC1280XLC, LC1280XLM in LC1280XLY, ki so vključene v ta izjemen paket, so zasnovane za dolgoročno fantastične rezultate.

Več informacij o izdelku

Druge kartuše:

Ko pride čas, da naročite nadomestno črnilo, se lahko zanesete na paket velikih kartuš Brother LC1280XLVALBP, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da polnila in poceni kartuše ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalne črna, cian, magenta in rumena kartuša LC1280XL ohranjajo pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh