Originalna Brother LC127XLVALBP velika kartuša (paket)

Brother LC127XLVALBP paket kartuš črne, cian, magenta in rumene barve. Vsaka kartuša natisne do 1.200 strani.

Zagotovite si, da bo zamenjava originalnih kartuš Brother enostavna in cenovno dostopna, tako da kupite paket velikih kartuš LC127XLVALBP. Paket vsebuje kartuše LC127 črne, cian, rumene in magenta barve, ki so zasnovane tako, da vam pomagajo čim bolje izkoristiti tiskalnik Brother.

Glavne funkcije

  • Vsaka kartuša natisne do 1.200 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Kartuše, vsebovane v paketu LC127XLVALBP, so bile izdelane za tiskalnike Brother za zagotavljanje visokokakovostnih rezultatov.

Čeprav lahko z uporabo cenejših, neoriginalnih kartuš kratkoročno prihranite denar, le-te niso tako združljive z vašim računalnikom. Uporaba teh kartuš, ki so pogosto slabe kakovosti, lahko povzroči težave s tiskanjem in celo škodi tiskalniku - zakaj bi torej tvegali??

S paketom originalnih velikih kartuš LC127XLVALBP si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po svojih najboljših močeh in da bo vsaka garancija še naprej veljavna. 

 


Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!