Originalna Brother LC1240RBWBP kartuša - paket Rainbow blister

Brother LC1240RBWBP cian, magenta in rumena kartuša. Vsaka natisne do 600 strani.

Vsaka kartuša natisne do 600 strani v skladu s ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC1240RBWBP_originalna kartuša Brother-paket-spredaj

Glavne funkcije

  • Vsaka kartuša natisne do 600 strani v skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

Zagotovite si preproste in stroškovne učinkovite nadomestne originalne kartuše za brizgalne tiskalnike Brother z nakupom tega blister paketa LC1240RBWBP Rainbow. Paket vsebuje cian, magenta in rumeno kartušo, ki vam pomagajo čim bolje izkoristiti tiskalnik Brother.

Več informacij o izdelku

Kartuše LC1240C, LC1240M in LC1240Y v paketu Rainbow blister LC1240RBWBP so zasnovane za brezhibno delo s tiskalnikom Brother, zato vam zagotavlja vedno znova izjemne rezultate.

Čeprav lahko z uporabo neoriginalnih, cenejših kartuš za ponovno polnjenje kratkoročno prihranite denar, lahko ti pogosto slabši izdelki povzročijo številne težave s tiskanjem in celo škodujejo vašemu tiskalniku - ali je res vredno tveganja?

S paketom originalnih kartuš LC1240RBWBP si boste zagotovili, da bo vaš tiskalnik še naprej deloval po najboljših močeh in da bo garancija ostala veljavna.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh