Originalna velika kartuša Brother LC123VALBP – paket

Črna, cian, magenta in rumena kartuša Brother LC123VALBP. Vsaka kartuša natisne do 600 strani.

Vsaka kartuša natisne do 600 strani v skladu z ISO/IEC 24711

Visokokakovostna originalna kartuša Brother

Prihrani papir, čas in denar

Podrobnosti o izdelku

LC123VALBP_main

Glavne funkcije

  • Vsaka kartuša natisne do 600 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Opis

The expertly designed Brother LC123VALBP Ink Cartridge Multipack, works perfectly alongside a wide range of Brother printers. This replacement cartridge will help to reduce your print outgoings, whilst delivering exceptional results. Whether it’s for the home or small office, you can enjoy richer, sharper colour quality, that won’t fade.

Več informacij o izdelku

Na voljo tudi v drugih barvah:

Ko pride čas, da naročite nadomestno črnilo, se lahko zanesete na paket kartuš Brother LC123VALBP, ki zagotavlja, da bo vaš tiskalnik ostal v odličnem stanju in da bodo izpisi kristalno jasni.

Čeprav ste morda v skušnjavi kupiti cenejši, neoriginalen potrošni material, ne smete pozabiti, da polnila in poceni kartuše ne vplivajo le na kakovost vaših izpisov, ampak tudi povzročajo ampak tudi povzročajo dolgoročno škodo na tiskalniku.

Originalen paket kartuš LC123VALBP, ki vsebuje črno, cian, magenta in rumeno kartušo, ohranja pravilno delovanje vaše naprave ter prinaša večjo vrednost za vaš denar in impresivne rezultate.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!

Nazaj na vrh