Originalna velika kartuša Brother LC1000VALBP – paket

Črna, cian, magenta in rumena kartuša Brother LC1000VALBP. Vsaka barvna kartuša natisne do 400 strani, črna do 500.

Kupite paket LC1000VALBP, če želite prihraniti pri nakupu originalnih kartuš Brother. Vsebuje velike kartuše LC1000BK, LC1000C, LC1000M in LC1000Y, kar vam omogoča udobno zamenjavo vseh črnil za manj denarja, tako da bo vaš tiskalnik še naprej zagotavljal najboljše možne rezultate.

Glavne funkcije

  • Vsaka barvna kartuša natisne do 400 strani in črna kartuša do 500 strani v skladu z ISO/IEC 24711
  • Visokokakovostna originalna kartuša Brother
  • Prihrani papir, čas in denar

Pregled

Vse kartuše Brother - vključno s paketom kartuš LC1000VALBP - so prestale strogo testiranje, da bi uporabnikom zagotovile najbolj zanesljivo rešitev. 

Ta paket vsebuje štiri velike kartuše, ki trajajo dlje kot standardne, vendar ponujajo enako izjemno kakovost.

Čeprav so poceni, neoriginalne kartuše za ponovno polnjenje vsepovsod dostopne, niso združljive s tiskalnikom Brother. To lahko povzroči težave s kakovostjo izpisa in zmogljivostjo vaše naprave - in te težave vas lahko drago stanejo.

Originalne velike kartuše črne, cian, magenta in rumene barve zagotavljajo, da bo tiskalnik še naprej deloval brez napak, dolgoročno pa vam zagotavljajo tudi boljšo vrednost in brezskrbnost, saj veste, da se lahko zanesete nanje.

Kreativni center

Obiščite Kreativni center Brother za dostop do več kot 2.000 predlog, ki jih lahko prilagodite in tako pripravite edinstvene poslovne dokumente in ustvarjalne projekte.

Center ponuja vrsto marketinških materialov, ki vam bodo pomagali narediti velik vtis na delovnem mestu, kot so vizitke, računi, letaki in plakati, prilagojeni tako, da ustrezajo vašim potrebam.  

Če ste samozaposleni ali če vodite majhno podjetje, predloge vam bodo koristile tako pri izdelavi dokumentov kot pri proračunu.

Center je opremljen tudi s priročnimi papirnatimi materiali - od izobraževalnih pripomočkov prek otroških iger in okraskov, ki jih lahko obesite za posebne priložnosti, do ekskluzivnih Brotherjevih papirnatih dizajnov.

Toliko tega je na voljo za raziskovanje - in, kar je najboljše, vse je popolnoma brezplačno!