ADS-3000N

Hitri omrežni skener s profesionalno programsko opremo

Hitro obojestransko skeniranje (50 listov / 100 strani/min)

Priključek za gigabitno žično omrežje in SuperSpeed USB 3.0

50-listni samodejni podajalnik mešanih dokumentov

Podrobnosti o izdelku

ADS3000N_main

TWAIN, ISIS, WIA, ICA in SANE gonilniki za optimalno zmogljivost

Paket brezplačne premium programske opreme, vključno z ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ in Nuance PaperPort

3 leta garancije ob spletni registraciji

Glavne lastnosti

  • Hitro obojestransko skeniranje (50 listov / 100 strani/min)
  • Priključek za gigabitno žično omrežje in SuperSpeed USB 3.0
  • 50-listni samodejni podajalnik mešanih dokumentov
  • TWAIN, ISIS, WIA, ICA in SANE gonilniki za optimalno zmogljivost
  • Paket brezplačne premium programske opreme, vključno z ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+ in Nuance PaperPort
  • 3 leta garancije ob spletni registraciji

Opis

Za zanesljivo pisarniško delo in velike količine skeniranja je pravi odgovor Brotherjev skener ADS-3000N, ki je združljiv s številnimi vrstami dokumentov, gonilnikov in operacijskih sistemov. Učinkovita enota samodejnega podajalnika nudi 50 listov oziroma 100 strani na minuto oziroma do 5.000 listov dnevno.

ADS-3000N je idealen za digitalizacijo poslovnih papirnih dokumentov ali načrtovanje obnavljanja po nesrečah, saj je optimiziran za uporabniku prijazno delovanje v procesu digitalnega arhiviranja z enostavno programabilnimi tipkami, zmogljivim procesiranjem in obdelavo slik ter celovito zbirko programske opreme.

Kompatibilno s/z:

  • Ikona-Twain
  • Ikona-USB-3.0
  • Ikona-obdelava-slike

Specifikacije

Oglejte si celotne specifikacije

Splošno

Vrsta uporabe Namizje

Povezovanje

USB-vmesnik SuperSpeed 3.0
Žični omrežni vmesnik Da

Mere in teže

S kartonom Š 382 x G 254 x V 330 mm
S kartonom 6,2 kg
Brez kartona Š 306 x G 258 x V 250 mm
Teža 4,45 kg

Poraba energije

Način Pripravljenost 3.6 watts* (*with latest firmware update)
Način Spanje 2.2 watts* (with latest firmware update)
Med delovanjem 30 W
Izklop 0.12 W
Zvočna moč 63.9 dB
Zvočni tlak 0.12 dBA

Okolje

Delovna vlažnost 20-80 %
Delovna temperatura 5-35 °C

Okoljsko

Energy Star environmental accreditation Da

V embalaži

Drugo Skener, AC napajalnik, AC-napajalni kabel, USB 3.0 kabel, DVD, Priročnik za hitro namestitev, varnostni priročnik

Tehnični podatki za medij

Vrste in velikosti Navadni papir, tanki papir, debeli papir, reciklirani papir, poslovne vizitke, plastične kartice (izbočene do 1,4 mm)
Teže 27-413 g/m2
Velikosti medijev ADF Širina : 51–215,9 mm. Dolžina: 51–297 mm.

Omrežje

IPv6 Yes
Omrežni protokoli IPv4 - ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client. IPv6* - NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw, Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/ v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, Web Services (Scan), SNTP Client. (*with latest firmware update)
Žično omrežje 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T
Varnost žičnega omrežja SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
IPv4 Da

Skeniranje

Obojestransko skeniranje Da
ADF 50
Hitrost barvnega skeniranja A4 50 str/min
Ločljivost interpoliranega skeniranja 1200 x 1200 dpi
Zaznavanje večkratnega podajanja Da
Tipalo papirja Da
Ločljivost skeniranja iz ADF 600 x 600
Skeniranje E-pošto, datoteko, sliko, omrežje, OCR, SharePoint, USB ključek, FTP, SFTP, WS Scan, tiskalnik, Searchable PDF
Sivine 256 stopenj
Združljivo z ICA Da, samo s prenosom
Združljivo z ISIS Da
Združljivo s SANE Da
Združljivo s TWAIN Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
Združljivo z WIA Da

Rešitve

iPrint & Scan Da
ISIS Da

Garancija

Garancija 3 leta garancije ob spletni registraciji
Pokaži več
Pokaži manj
Oglejte si celotne specifikacije

Podpora

ženska je sedela za mizo na prenosniku

Prenosi

Prenesite in namestite najnovejše gonilnike in programsko opremo za izdelke Brother

Oglejte si prenose
človek je sedel na kavču in delal na tablici

Priročniki in navodila

Prenesite najnovejše priročnike in navodila za uporabo za izdelke Brother

Oglejte si priročnike

Več informacij o izdelku

Za podporo oddelčnemu skeniranju ADS-3000N bere neposredno v omrežje, OCR programsko opremo, USB ključek, datoteko, sliko, SharePoint® in e-pošto, zato ga lahko uporabljajo delovne skupine v celotnem podjetju ne glede na njihove potrebe. Funkcija branja na USB ključek uporabnikom omogoča povezavo z zunanjim hitrim pomnilnikom kapacitete do 64 GB.

Brotherjev ADS-3000N vključuje SuperSpeed USB 3.0 za izboljšano povezljivost, kar ponuja visoko zmogljivost in optimalno energijsko učinkovitost za boljši izkoristek in hitrejši prenos podatkov. Naprava je združljiva tudi s prejšnjim standardom USB 2.0.  

Z gonilniki ISIS in TWAIN ADS-3000N podpira širok spekter funkcij napredne obdelave slike za profesionalni videz prebranih dokumentov. Funkcija za obdelavo slik pripravi in očisti skenirane dokumente ter izboljša njihovo kakovost za shranjevanje, urejanje, izmenjavo in zahteve prepoznavanja karakterjev (OCR). Vse to zagotavlja, da so kritični poslovni dokumenti brezhibni za branje in enostavni za sortiranje arhiva v primeru obnovitve po nezgodah.

Z obojestranskim barvnim optičnim branjem, 50-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF) in izjemno hitrostjo 100 strani/min oziroma 50 listov/min je ADS-3000N profesionalni oddelčni skener, idealen za resne potrebe manjšega oziroma srednje velikega podjetja. 

 

Omrežni skenerji

Brotherjevi omrežni skenerji ponujajo resnično omrežno zmogljivost brez potrebe po namestitvi programske opreme na več lokacijah, s čimer omogočajo zajemanje dokumentov neposredno iz naprave na številne računalnike in pametne mobilne naprave. S preprostim pritiskom na tipko zaslona na dotik* omogočite hitro in enostavno skupno rabo zajetih dokumentov med delovnimi skupinami in oddelki, kar občutno izboljša delovni proces in poveča produktivnost.

*Zaslon na dotik je na voljo le pri modelih ADS-2800W in ADS-3600W. 

Programabilne tipke

Uporaba programabilnih tipk omogoča hitro zajemanje dokumentov na predhodno izbrane destinacije za enostavno skeniranje ter prihranek časa in stroškov šolanje osebja. Rutinska opravila skeniranja lahko predhodno nastavimo za zelo hitro zajemanje z manj koraki, kar izboljša učinkovitost delovnega procesa. 

Neposredno skeniranje na najljubše lokacije, kot so oddelčne mape, pomembni e-poštni naslovi ali programska oprema za optično prepoznavo znakov (OCR), zagotovi, da so rutinske naloge izvedene hitro in enostavno. Posledično se zmanjša možnost napak pri zajemanju in potreba po šolanju osebja ter pospeši vsakdanji delovni proces.

Skeniranje na USB gostitelja

Zajemanje na USB gostitelja omogoča priključitev zunanjega USB ključka s podatkovno kapaciteto do 64 GB.

Profesionalno rokovanje s papirjem

Zmogljivi profesionalni namizni Brotherjevi skenerji, prijazni za uporabo, obdelajo različne vrste in debeline dokumentov z uporabo širokega izhodnega pladnja, s čimer je zagotovljeno učinkovito potovanje papirja skozi samodejni podajalnik dokumentov (ADF).

Naši vrhunsko zasnovani poravnalniki dokumentov nudijo izjemno zmogljivost, saj je podajanje papirja veliko natančnejše in možnost zastoja močno zmanjšana. Pladenj je nagnjen, da je upor dokumentov čim manjši, vodljivost dokumenta pa precej boljša, sveženj je dobro poravnan, kar zagotavlja gladko drsenje dokumentov in preprečuje vihanje papirja. Te male, a dovršene tehnične kakovosti so tisto, zaradi česar je Brother specialist na področju skenerjev.

Zaznavanje več listov

Ta sistemska funkcija uporablja ultrazvočne valove za odkrivanje napačnega vlaganja dokumentov. Pot papirja se samodejno ustavi in uporabnika opozori, v kolikor je zaznan napačen signal. S tem se odpravi možnost poškodbe originalnih dokumentov in izguba podatkov. 

 

Napredni sistem povratnih valjčkov

Za zanesljivost pri zajemanju različnih vrst in debelin dokumentov napredni sistem upravlja večje količine papirja, saj lahko skener povleče samo en dokument naenkrat.

Funkcije napredne obdelave slik

Serija vgrajenih orodij za zajemanje intuitivno pripravi in očisti zajete dokumente in s tem izboljša kakovost zajetih datotek za shranjevanje, obdelavo, skupno rabo in OCR (optično prepoznavo znakov).

 

To prinaša manjšo porabo črnila pri tiskanju dokumentov, manjšo velikost datotek in čitljivejša besedila. Prihranite čas, potreben za ročno pripravo in korekcijo dokumentov, in se raje posvetite bistvenim poslovnim nalogam.

 

 

Zajemanje 2 v 1

Zajemite dvostranske dokumente in jih shranite kot samostojne strani za enostavnejše in hitrejše pregledovanje.

Samodejna zaznava barve (Auto Colour Detect)

S funkcijo samodejne zaznave barve skener odpravi potrebo po predhodnem razvrščanju večjih količin dokumentov oziroma uporabo ločilnih listov. Prostor za shranjevanje se s tem izrazito zmanjša, prav tako pa se skrajša čas, potreben za predhodno razvrščanje dokumentov.

Samodejno obračanje slik, samodejni obrez in samodejna poravnava (Auto Image Rotation, Auto Crop, Auto Deskew)

Samodejno obračanje slik, samodejno obrezovanje in samodejna poravnava zajetih slik za profesionalni končni izgled.

Obdelava ozadja (Background Processing)

Datoteke skeniranih slik obdela s konkretno barvo ozadja ali odstrani ozadje za jasnejše pregledovanje, istočasno pa zmanjša velikost izhodne datoteke.

Zaznavanje črtnih kod

Identifikacija in prepoznava informacije črtne kode, natisnjene ali prilepljene na dokumente in obrazce za odpravo potrebe po ročnem razvrščanju dokumentov.

Odstranjevanje praznih strani (Blank Page Removal)

Samodejno zazna in odstrani zajete prazne strani, kar zmanjša velikost datoteke in čas priprave dokumentov.

Izpust barve (Colour Dropout)

Odstrani rdečo, modro ali zeleno barvo za ostrejša besedila, enostavnejša za branje, in za preprečitev presevanja skozi stran.

Odstranjevanje umazanije (Despeckle)

Ko so izvirni dokumenti zamazani ali vsebujejo packe črnila, lahko orodje za inteligentno izboljšavo slike pomaga obdelati strani v jasne in ostre datoteke.

Dinamični kontrast/binarizacija (Dynamic Threshold/Binarization)

Kadar so slike in besedilo zaradi barvne intenzitete slabo berljivi, orodje dinamičnega kontrasta/binarizacije posvetli ali potemni zajete dokumente, da postanejo bolj ostri, čisti in lažje berljivi. Raven intenzivnosti svetlih in temnih tonov lahko uporabnik poljubno prilagodi in s tem močno izboljša berljivost.

Zapolnitev robov / čiščenje (Edge Fill / Clean Up)

Odstranjevanje neželenih robov za čiste robove strani brez neželenih senc kot posledic skeniranja.

Večkanalnost (Multi stream)

Skenirane barvne dokumente lahko shranite kot črno-bele, sivinske in barvne različice - za uporabo pri kopiranju oziroma tiskanju.

Odstranjevanje sledi luknjača (Punch Hole Removal)

Čisti robovi strani z odstranitvijo sledi luknjača s skeniranih dokumentov. Naša inovativna funkcija dopolnjevanja lahko tudi izenači barvo ozadja dokumenta.

Delitev zajete slike (Split Image)

Skeniranje in razdelitev enostranskih dokumentov v ločene datoteke za skupno rabo ali pregled kot samostojne datoteke. To je še posebej uporabno pri pošiljanju različnih področij vsebine znotraj enega dokumenta različnim oddelkom.

Nazaj na vrh