1. Home Brother
  2. Tiskalniki in večfunkcijske naprave
  3. Mobilni tiskalniki
  4. RJ-2150

RJ-2150

Robusten mobilni tiskalnik z LCD-zaslonom za izpis računov širine 54 mm in nalepk 55 mm. Bluetooth, MFi, Wi-Fi in AirPrint povezljivost. Združljiv s sistemom Android, iOS in Windows

Kompatibilno s/z:

Natisnite nalepke in račune na zahtevo z mobilnim tiskalnikom Brother RJ-2150 z Wi-Fi in Bluetooth povezljivostjo. Različni kompleti za razvoj programske opreme za sisteme iOS, Android in Windows vam omogočajo enostavno integracijo tiskalnika v obstoječi sistem. Vgrajena podpora za emulacije ZPL II, CPCL in Brother ESC/P ponuja dodatne možnosti integriranja.

Glavne funkcije

  • Hitro neposredno termično tiskanje do 152 mm/sekundo
  • Bluetooth, Wi-Fi in USB-povezljivost s podporo MFi in AirPrint
  • Vgrajen LCD-zaslon
  • Emulacija ZPL II© in komplet za razvoj programske opreme za naprave iOS, Android in Windows
  • Robustno ohišje s certifikatom IP54; test padca z višine 2,5 m
  • 3 leta garancije ob spletni registraciji

Pregled

Robusten mobilni tiskalnik za izpis računov širine 54 mm in nalepk širine 55 mm z Bluetooth in Wi-Fi povezljivostjo

S široko paleto možnosti povezovanja za mobilne naprave iOS in Android ter namizne računalnike s sistemom Windows je ta kompakten in robusten hitri tiskalnik idealen mobilni tiskalnik nalepk in računov za vaše podjetje. RJ-2150 je uporabniku prijazen tiskalnik zahvaljujoč integriranemu osvetljenemu LCD-zaslonu in rolami, enostavnimi za uporabo.


Vsestransko tiskanje, kadar je to potrebno

Natisnite nalepke s cenami ali popusti na zahtevo na mestu označevanja ali pa izročite kupcem visokokakovostne račune. Ta lahki tiskalnik je idealen za terenske storitve/prodajo, maloprodajo, javno varnost, logistiko v urgentnih službah, skladiščenje ali proizvodnjo.


Zanesljivo tiskanje

RJ-2150 je zasnovan za uporabo v najzahtevnejših okoljih - test padca z višine 2,5 m in certifikat IP54 odpornosti proti prahu in vlagi.


Bluetooth, Wi-Fi in USB-povezljivost

Hitro in enostavno povežite RJ-2150 z vašo mobilno napravo prek povezave Bluetooth. Poleg z mobilnih naprav Android lahko s podporo za Apple MFi prek tehnologije Bluetooth tiskate tudi z naprav iPhones in iPads. Druga možnost je, da tiskalnik priključite na brezžično omrežje. Za tiskanje iz računalnika z operacijskim sistemom Windows je na voljo USB-vhod.

 


Integrirajte tiskanje računov in nalepk v obstoječe sisteme

S standardno podporo za emulacije ZPL II in CPCL lahko RJ-2150 dodate v obstoječ sistem, ki uporablja navedene jezike tiskalnika. Druga možnost je, da oblikujte predloge na svojem računalniku, jih naložite v pomnilnik tiskalnika ter dostopajte do njih, jih posodobite in natisnite s pomočjo jezika tiskalnika Brother ESC/P.


Komplet razvojne opreme za naprave iOS, Android in Windows

Povsem enostavno dodajte tiskanje v svoje obstoječe aplikacije in programsko opremo s pomočjo enega izmed kompletov za razvoj programske opreme Brother (SDK). Uporabite Brother B-PAC SDK za programe s sistemom Windows ali Brother Print SDK za naprave Android. Več informacij najdete na http://www.brother.eu/developerPrenesite si tehnični list s tehničnimi lastnostmi serije

Primerjajte funkcije in prednosti posameznega modela, tako da prenesete tehnični list za serijo mobilnih tiskalnikov RJ-2000 iz zgornje tabele s prenosi.

Tehnične lastnosti

Funkcije in tehnične značilnosti

Bliskovni RAM-pomnilnik 32 MB
Polnilna litij-ionska baterija Da
Velikost pomnilnika 32 MB
Bluetooth Bluetooth 2.1 EDR
Profili Bluetooth SPP(Serial Port Profile) / OPP(Object Push Profile) / BIP(Basic Imaging Profile) / HCRP(Hard Copy Cable Replacement Profile)
USB-vmesnik USB Ver.2.0 (Full Speed) (mini-B konektor)
Brezžični omrežni vmesnik IEEE802.11b/g/n (Infrastructure mode and Adhoc mode:[b/g/n] / Wireless direct mode:[g/n])
Mere 151 mm (š) x 73 (v) mm x 100 mm (g)
Teža 545 g
Zaponka za pas Da
Litij-ionska baterija Da
Drugo Dokumentacija
Vrste in velikosti Širina: 58 mm / premer: do 60 mm
Emulacije ZPL II®‎, CPCL, ESC/P
Največja dolžina tiskanja 1000 mm
Največja širina tiskanja 54 mm
Vgrajene pisave Gothic, Letter Gothic Bold, Helsinki Max
Ločljivost (dpi) 203
Standardna hitrost tiskanja 152 mm na sekundo
Komplet za razvoj programske opreme (SDK) Da
Garancija 3 leta garancije ob spletni registraciji