1. Home Brother
  2. Tiskalniki in večfunkcijske naprave
  3. Mobilni tiskalniki
  4. RJ-2050

RJ-2050

Robusten mobilni tiskalnik z LCD-zaslonom za izpis širine 54 mm. Bluetooth, MFi, Wi-Fi in AirPrint povezljivost. Združljiv s sistemom Android, iOS in Windows

Kompatibilno s/z:

Brother RJ-2050 je s svojimi naprednimi možnostmi povezovanja idealen mobilni tiskalnik za tiskanje računov, vstopnic in druge dokumentacije kjer koli in kadar koli je to potrebno. Integrira se v obstoječi sistem prek Wi-Fi, Bluetooth in USB-povezljivosti. Na voljo brezplačni komplet za razvoj programske opreme za iOS, Android in Windows, skupaj z vgrajeno podporo za emulacije ZPL II, CPCL in Brother ESC/P.

Glavne funkcije

  • Hitro neposredno termično tiskanje do 152 mm/sekundo
  • Bluetooth, Wi-Fi in USB-povezljivost s podporo MFi in AirPrint
  • Vgrajen LCD-zaslon
  • Emulacija ZPL II© in komplet za razvoj programske opreme za naprave iOS, Android in Windows
  • Robustno ohišje s certifikatom IP54; test padca z višine 2,5 m
  • 3 leta garancije ob spletni registraciji

Pregled

Robusten mobilni tiskalnik za izpis računov širine 54 mm z Bluetooth in Wi-Fi povezljivostjo

RJ-2050 je izdelan za najzahtevnejše okolje, zato ponuja najvišjo hitrost tiskanja v svojem razredu in različne možnosti povezovanja za naprave iOS, Android in namizne računalnike s sistemom Windows. Z LCD-zaslonom in rolami, enostavnimi za uporabo, je RJ-2050 idealen mobilni tiskalnik za vaše podjetje.


Tiskanje na zahtevo

Izročite račune svojim strankam takoj po zaključku dela ali ob dostavi. Povečajte učinkovitost mobilnih delavcev na področju terenskih storitev/prodaje, maloprodaje, javne varnosti, logistike v urgentnih službah, skladiščenja ali proizvodnje.

.


Zasnovano za zahtevna delovna mesta

Certifikat IP54 in test padca z višine 2,5 metra dokazujeta, da RJ-2050 prestane vse, kar se mu zoperstavi ob vsakodnevni rabi. To lahko pomaga zmanjšati izpad zaradi poškodovane opreme.


Wi-Fi, Bluetooth in USB-povezljivost

RJ-2050 ima vrsto vgrajenih možnosti povezovanja, vključno s tehnologijo Bluetooth (s podporo za Apple MFi). Povežite se z brezžičnim omrežjem; če slednje ni na voljo, nastavite tiskalnik za način Wireless Direct. Za računalnike s sistemom Windows je na voljo USB-vhod za zanesljivo povezljivost.


Integracija v obstoječe sisteme

Za maksimalno združljivost z obstoječimi sistemi RJ-2050 podpira emulacije ZPL II in CPCL. Druga možnost je, da oblikujte predloge na svojem računalniku, jih naložite v pomnilnik tiskalnika ter dostopajte do njih, jih posodobite in natisnite s pomočjo jezika tiskalnika Brother ESC/P.


Komplet razvojne opreme za naprave iOS, Android in Windows

Povsem enostavno dodajte tiskanje v svoje obstoječe aplikacije in programsko opremo s pomočjo enega izmed kompletov za razvoj programske opreme Brother (SDK). Uporabite Brother B-PAC SDK za programe s sistemom Windows ali Brother Print SDK za naprave Android. Več informacij najdete na http://www.brother.eu/developerPrenesite si tehnični list s tehničnimi lastnostmi serije

Primerjajte funkcije in prednosti posameznega modela, tako da prenesete tehnični list za serijo mobilnih tiskalnikov RJ-2000 iz zgornje tabele s prenosi.

Tehnične lastnosti

Funkcije in tehnične značilnosti

Vrsta uporabe Na telesu
Bliskovni RAM-pomnilnik 32 MB
Polnilna litij-ionska baterija Da
Velikost pomnilnika 32 MB
Bluetooth Bluetooth 2.1 EDR
Profili Bluetooth SPP(Serial Port Profile) / OPP(Object Push Profile) / BIP(Basic Imaging Profile) / HCRP(Hard Copy Cable Replacement Profile)
USB-vmesnik USB Ver.2.0 (Full Speed) (mini-B konektor)
Brezžični omrežni vmesnik IEEE802.11b/g/n (Infrastructure mode and Adhoc mode:[b/g/n] / Wireless direct mode:[g/n])
Mere 122 mm (š) x 57 mm (v) x 100 mm (g)
Teža 465 g
Zaponka za pas Da
Litij-ionska baterija Da
Drugo Dokumentacija
Vrste in velikosti Širina: 58 mm / premer: do 40 mm
Emulacije ZPL II®‎, CPCL, ESC/P
Največja dolžina tiskanja 1000 mm
Največja širina tiskanja 54 mm
Vgrajene pisave Gothic, Letter Gothic Bold, Helsinki Max
Ločljivost (dpi) 203
Standardna hitrost tiskanja 152 mm na sekundo
Komplet za razvoj programske opreme (SDK) Da
Garancija 3 leta garancije ob spletni registraciji