MFC-9140CDN

Hitra barvna večfunkcijska naprava

Prihranite čas s hitrostjo tiskanja do 22 strani črno-belo/barvno. Tiskajte profesionalne barvne dokumente z ločljivostjo do 2.400 x 600 dpi. Varčujte s papirjem s samodejnim 2-stranskim tiskanjem. Fleksibilno rokovanje s papirjem z zmogljivostjo do 250 listov in režo za ročno podajanje za 1 list z ravnim prehodom. Povežite se prek omrežja ali na vaš računalnik z USB-vmesnikom. Brezskrbna mobilna povezljivost omogoča tiskanje in skeniranje neposredno iz vaše Apple iOS, Android, Windows Phone ali Blackberry naprave. Nižji stroški delovanja z možnostjo nakupa velikih barvnih tonerjev.

Glavne funkcije

  • Hitrost tiskanja 22 strani/minuto črno-belo/barvno
  • Samodejno 2-stransko tiskanje
  • Priročnost s pladnjem za 250 listov
  • Žično omrežje
  • Možnost nakupa velikih tonerjev
  • 3 leta garancije ob spletni registraciji

Pregled

MFC-9140CDN hitra barvna večfunkcijska naprava

Hitra, visokokakovostna večfunkcijska naprava, ki ponuja dodano vrednost. Z živahnimi barvami boste poživili vaše dokumente in vašemu poslu tako zagotovili prednost pred konkurenco. Visoka zmogljivost in višja dodano vrednost, to so brother LED tiskalniki.

Narejen za produktivnost - hitrost tiskanja 22 strani/minuto in pladenj za 250 listov. Združuje tiskanje, kopiranje, optično branje in faksiranje v eni napravi, kar zmanjšuje stroške strojne opreme in delovanja. Prav tako ima številne funkcije za časovno učinkovitost, kot so 2-stransko tiskanje, 9,3 cm barvni zaslon na dotik za enostavnejšo upravljanje in prilagodljive možnosti opravljanja dela, od USB-tiskanja do spletnih aplikacij kot so Apple AirPrint in Google Cloud Print.

Žično omrežje zagotavlja souporabo virov. Z nižjo porabo energije in velikimi tonerji za še nižji strošek na stran lahko svojemu poslu privoščite očarljivost barv.

Tehnične lastnosti

Funkcije in tehnične značilnosti

Vrsta tiskalnika barvni
Funkcije tiskanje, kopiranje in skeniranje, Faks
Prikazovalnik Barvni zaslon na dotik
Največja velikost papirja A4
Tehnologija LED-lučka
Povezovanje Žično omrežje
Obojestransko kopiranje Da
Ločljivost 2.400 x 600 dpi
Okoljevarstvena odobritev Blue Angel Da
Okoljevarstvena odobritev Energy Star Da
Okoljevarstvena odobritev Nordic Swan Da
Vsebina Kabel za napajanje, Varnostna navodila, CD s programsko opremo, toner, Navodila za uporabo, garancijski list, Navodila za hitro pripravo
Varno tiskanje Da
Vhod za papir Standardni pladenj - navaden in reciklirani papir 60-105 g/m2), Enota za ročno podajanje - navadni, reciklirani in vezi papirja (60-163 g/m2), ADF (Automatic Document Feeder) - navaden in reciklirani papir (64-90 g/m2)
Izhod za papir Standardni pladenj - A4, Letter, A5, A5 (dolgi rob), A6, Executive, Enota za ročno podajanje - širina 76,2 do 215,9 mm, dolžina 127 do 355,6 mm (A4 podprto le v funkciji samodejnega 2-stranskega tiskanja), ADF (Automatic Document Feeder) - širina 147,3 do 215,9 mm, dolžina 147,3 do 55,6 mm
Samodejno obojestransko tiskanje Da
Čas do prvega izpisa Manj kot 16 s
Garancija 3 leta

Potrošni material in dodatki

Ustrezen potrošni material