PT-D210VP

Namizni tiskalnik nalepk za vašo pisarno - z dodatkom

Kompakten tiskalnik nalepk, ki je hiter in enostaven za uporabo. Lahko ustvarite dekorativne nalepke z različnimi vzorci z uporabo vgrajenih predlog in grafičnega zaslona, ki je enostaven za branje.

Natisne nalepke širine do 12 mm. Kompakten in lahek. Funkcije, enostavne za uporabo. Številne pisave, okvirji in simboli. Vgrajen rezalnik nalepk.

Organizirajte svoje delovno mesto - jasno označite pomembne predmete z nalepkami Brotherjevega tiskalnika P-touch.

Vključuje napajalnik, kaseto s trakom in torbico za nošenje.

Glavne značilnosti

  • Izdelajte dekorativne nalepke z različnimi vzorci
  • Grafični zaslon za enostavno oblikovanje nalepk
  • Visoka hitrost tiskanja do 20 mm/sek
  • Vključuje kaseto s trakom, napajalnik in torbico za nošenje
  • Tiska nalepke širine 3.5, 6, 9 in 12 mm
  • 3 leta garancije ob spletni registraciji

Pregled

PT-D210VP je hiter in enostaven način za izdelavo trajno obstojnih nalepk za označevanje kablov in vtikačev, map datotek, USB-jev, omaric, CD/DVD-jev in pisarniške opreme. Izdelajte napis za poštni nabiralnik, oglasno desko, police in značke za osebje ter obiskovalce.

 

Izdelajte dekorativne nalepke

Enostavne nalepke so preteklost. S pomočjo 27 vgrajenih predlog boste zlahka oblikovali elegantne nalepke, tako da vnesete besedilo in natisnete. P-touch D210VP nato samodejno nastavi slog pisanja in velikost, zato je po par sekundah nalepka že pripravljena za uporabo.

Grafični zaslon

Grafični zaslon s 16 znaki omogoča prikaz in uporabo na stotine simbolov ter prikaz različnih pisav in okvirov bolj podrobno kot kdaj koli prej. Preglejte nalepke na zaslonu pred tiskanjem in se prepričajte, da so videti natančno tako kot želite.

Visoka hitrost tiskanja

Prihranite čas s hitrim tiskanjem do 20 mm/sek.

Številne trajno obstojne nalepke, enostavne za odlepljenje

Brotherjevi TZe laminirani trakovi so na voljo v številnih barvah in širinah. Vsaka nalepka je na hrbtni strani prerezana zaradi lažjega odlepljenja. Ti laminirani trakovi so neverjetno obstojni, saj so izdelani tako, da so odporne na ekstremne temperature, sončno svetlobo, vlago, drgnjenje in kemikalije.

Vse za takojšnjo izdelavo nalepk

Vse, kar potrebujete, je tu -  napajalnik, da prihranite stroške za baterije, in kaseta s trakom črn tisk na belem pomeni, da lahko takoj začnete z izdelavo nalepk. Shranjeno v trpežni torbici za nošenje.

Potrošni material in dodatna oprema

Ustrezni dodatki