1. Home
 2. Tiskalniki nalepk
 3. Tiskalniki nalepk za upravljanje obratov

Šest glavnih razlogov za tiskanje nalepk po meri

Izognite se napakam pri uporabi opreme na kraju samem

ZS trajno obstojnimi nalepkami P-touch Brother dajte jasna navodila za uporabo regulatorjev klimatskih naprav, projektorjev v sejnih sobah ali avdio-video opreme, nadzornih plošč, strojev in drugih naprav.

Zagotovite upoštevanje notranjih politik

S prilagojenimi nalepkami dajte navodila za upoštevanje notranjih politik vašega podjetja.

Upoštevajte zdravstvene in varnostne standarde

Okoli območij tveganja so potrebne opozorilne in varnostne oznake, na primer za obveščanje osebja in obiskovalcev o vroči vodi, nevarnosti zdrsa, pravilni uporabi nevarne strojne opreme in drugih tveganjih. Ustvarjanje enostavno berljivih znakov po meri s pomočjo laminiranih nalepk P-touch Brother vodi do zmanjšanega tveganja ter boljše ozaveščenosti osebja in obiskovalcev o kakršnih koli škodljivih vplivih na zdravje in varnost.

Preizkušanje opreme, akreditacija ali dokumentacija

 Označevanje opreme z lastnimi nalepkami ali na zahtevo zmanjšuje tveganje, da bo preizkušena napačna oprema. Preizkus PAT (preizkus mobilnih aparatov) lahko poenostavite, tako da natisnete in nalepite nalepke PAT-preizkusa, ki jih ustvarite s tiskalnikom nalepk P-touch Brother.

Zagotovite veljavnost zavarovalnega kritja

 Številne zavarovalne police vsebujejo stroga pravila, ki narekujejo, da so na področjih tveganja podana jasna navodila za zmanjšanje možnosti poškodb ali škode na opremi. Ustvarite prilagojene nalepke na kraju samem s pomočjo tiskalnikov nalepk P-touch Brother.

Izognite se zmedi med evakuacijo

Zagotovite učinkovito evakuacijo iz stavb in upoštevanje pravih navodil s pomočjo jasnih označb na evakuacijskih poteh, izhodih in opremi. Posodobite oznake z evakuacijskimi navodili s trajno obstoimi ter enostavno berljivimi nalepkami in označite zbirališča, pomembne klicne številke itd.

Oglejte si izbor priporočenih tiskalnikov nalepk in podrobnejše informacije o naših vzdržljivih nalepkah

Zakaj je označevanje tako pomembno?

Štirje fascikli z nalepkami Brother P-touch na hrbtišču, ki označujejo vsebino fasciklov

Pisarna

Pomembne informacije na dosegu roke so ključnega pomena za učinkovitost. Jasno označevanje v pisarni omogoča, da pomembne informacije in predmete hitreje najdete. Nekateri primeri:

 • Fascikli in mape
 • IT-oprema in drugi predmeti
 • Pisarniški material
 • Škatle za hrambo

Dve nalepki Brother P-touch na nadzorni plošči, opozorilo na nevarnost in pred uporabo preberite navodila

Zdravje, varnost in okolje 

Ustvarite nalepke po meri in zagotovite, da je varnostna oprema ustrezno nameščena, uporabljena, preizkušena in vpisana. Tveganja lahko jasno označite z uporabo sijočih in barvnih nalepk. Tipična uporaba nalepk Brother vključuje:

 • Informativne označbe
 • Cevi in kanali za inštalacije
 • HVAC-sistemi (sistemi za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo)
 • Generatorji in motorji

Dve radijski napravi voki-toki z identifikacijskimi nalepkami, izdelanimi na tiskalniku nalepk Brother P-touch

Varnost

Varnost premoženja in zaposlenih je ključna za uspeh vašega podjetja. Trajno obstojne nalepke Brother so primerne za označevanje:

 • CCTV in nadzorna oprema
 • Premoženje
 • Kabli in napeljave
 • Znaki za dostop

 

Nalepka Brother P-touch na gasilnem aparatu

Požarna varnost

Zaradi strogih predpisov o požarni varnosti igrajo nalepke P-touch Brother ključno vlogo pri zagotavljanju skladnosti z zakonodajo. Uporabljamo jih za:

 • Označevanje gasilne opreme
 • Škropilni sistemi
 • Varnostne označbe
 • Alarmni sistemi

Tiskalniki nalepk in specialne nalepke Brother

Razviti, da učinkujejo skupaj

Z največjo širino izpisa, nekaj sto simboli, možnostjo tiskanja črtnih kod in nalepk iz programa Microsoft Office je model PT-P900W Brother idealen tiskalnik za izdelavo prilagojenih označb, navodil, varnostnih informacij in nalepk za predmete v vaši organizaciji. In z izbiro kaset s trakovi Brother, ki so na voljo v različnih barvah in materialih za raznovrstno uporabo, dobite idealno rešitev za označevanje obratov in opreme v vašem podjetju.

Oglejte si tiskalnike in nalepke