PT-D200VP

Tiskalnik nalepk s kovčkom

Za urejeno delovno mesto je prava rešitev Brotherjev tiskalnik nalepk P-touch D200VP.

Ta kompaktna namizna naprava skupaj s kovčkom omogoča enostavno ustvarjanje stilskih nalepk za številne uporabe, od označbe polic do kablov, datotek, map in oznak za obiskovalce in je idealna za souporabo. Shranite do 30 najljubših nalepk in jih natisnite s priročnimi hitrimi tipkami z le enim dotikom. 

P-touch D200VP ima prek 600 simbolov, ergonomsko tipkovnico za hitro tipkanje in grafčni zaslon, ki omogoča ogled vsebine pred tiskanjem. Natisnite kreativne in obstojne nalepke s funkcijo Deco.

Glavne funkcije

  • Prenosen in lahek z LCD-zaslonom za enostavno branje
  • Kreativne dekorativne nalepke s funkcijo Deco
  • Nalepke so odporne na sončno svetlobo, zmrzal, vodo, zato so lahko uporabljene tudi zunaj
  • Na nalepke dodajte okvirje in simbole. Vključuje trak, AC-napajalnik in kovček
  • Tiska na nalepke širine 3.5, 6, 9 in 12 mm
  • 3 leta garancije ob spletni registraciji

Pregled

PT-D200VP namizni tiskalnik nalepk s kovčkom in AC-napajalnikom

PT-D200VP omogoča enostavno ustvarjanje stilskih nalepk za dom in pisarno. S svojimi priročnimi tipkami na en dotik in številnimi vnaprej oblikovanimi nalepkami se lahko učinkoviteje lotite organiziranja.

Hitro dostopajte do pisav, simbolov, okvirjev ali vzorcev Deco z uporabo le ene tipke. Grafični zaslon vam omogoča predogled besedila in postavitve pred tiskanjem - da boste vedeli, kako izgleda vaša nalepka že pred tiskanjem.

Ustvarite osebne, dekorativne nalepke z uporabo različnih pisav, okvirjev in simbolov. Hitro natisnite vnaprej oblikovane atraktivne nalepke iz galerije Deco ali uporabite 2-vrstični dizajn za priponke z imeni za sestanke in različne dogodke. Spomin za 30 najljubših nalepk - natisnete jih lahko kadarkoli v prihodnosti, hitro in enostavno.

Uporablja obstojne, enostavno odlepljive, laminirane "TZe-trakove do širine 12 mm – odlično za notranjo in zunanjo uporabo.

Tehnične lastnosti

Funkcije in tehnične značilnosti

Tip naprave Ročna naprava
Največja širina traku (mm) 12
Vrsta uporabe Doma
Velikost prikazovalnika 15 chrs x 1 line
Tehnologija Toplotni prenos
Garancija 3 year back to base warranty (upon registration)

Potrošni material in dodatki

Ustrezni dodatki

Dokumentacija