Prek pametnega telefona izberite eno izmed številnih predpripravljenih predlog nalepk, vnesite svoje besedilo in brezžično tiskajte na združljiv tiskalnik nalepk, na primer PT-E550WVP ali PT-P750TDI.

Prenos v trgovini z aplikacijami     Prenos v Google play

Pametni telefon prikazuje predloge v aplikaciji Brother Cable Label Tool

Predloga za učinkovito označevanje

Aplikacija ima veliko priljubljenih predlog, ki so na voljo za identifikacijo kabelov, priključnih plošč, čelnih plošč in omrežne opreme. To občutno pospeši oblikovanje nalepk in zmanjša napake, ki jih povzroča tiskanje nalepk napačne dolžine.

Nalepka po meri, natisnjena prek mobilne aplikacije Brother Cable Label Tool

Oblikujte nalepke po meri

Če priložene predloge ne ustrezajo vašim potrebam, vam možnost splošnega označevanja omogoča dodajanje besedila, simbolov, slik, črtnih kod in okvirjev na vašo postavitev, kar pomeni oblikovanje nalepk po meri.

Aplikacija Cable Label Tool na pametnem telefonu z natisnjeno nalepko na Brother P-touch

Nadomestite svoj prenosni računalnik s pametnim telefonom

Namesto da bi s seboj nosili težek prenosni računalnik, uporabite aplikacijo Brother Cable Label Tool, da oblikujete nalepke in se brezžično povežete s tiskalnikom nalepk P-touch. Skrb za en kos opreme manj.

Nalepka, natisnjena na Brother P-touch, ki je v roki, za prikaz tiskanja nalepk na terenu

Tiskanje obstojnih nalepk na terenu

Tiskanje nalepk po meri in na samem mestu označevanja zagotavlja, da se delo lahko opravi po načrtu brez čakanja na že natisnjene nalepke z druge lokacije.

Odkrijte, zakaj je označevanje tako pomembno za namestitev in upravljanje omrežja