1. Home Brother
  2. Kampanje
  3. InkBenefit Professional
A3 print icon

Tiskanje do A3

Pozabite na stisnjene preglednice, nerazločne fotografije in nepregledne dokumente. Z možnostjo tiskanja do velikosti A3 lahko razširite, izpostavite in predstavite svoje delo, ne da bi pri tem izgubili kako podrobnost. Najsi tiskate dokumente velikega formata ali pa majhno sliko, izberite tako velikost papirja, ki bo ustrezala vašim potrebam.
Piggy bank icon

Nizki stroški na stran

Nizke stroške tiskanja prinašajo Brotherjeve super velike kartuše. Črna kartuša InkBenefit Professional natisne do 3.000 strani, barvna pa 1.500 strani, kar pomeni, da boste plačali manj za več natisov. Prihranite pri stroških tiskanja z opcijskimi super velikimi kartušami. Več visokokakovostnih natisov za manj stroškov.
Multi-coloured pages icon

Super velike kartuše

Nizke stroške tiskanja prinašajo Brotherjeve super velike kartuše. Črna kartuša InkBenefit Professional natisne do 3.000 strani, barvna pa 1.500 strani, kar pomeni, da boste plačali manj za več natisov.
Coworkers smiling with Brother printer in the background

Izdelani za poslovanje

Zato novo serijo InkBenefit Professional sestavljajo zanesljive poslovne naprave, ki zagotavljajo hitro in stroškovno učinkovito tiskanje profesionalne kakovosti. Napredna povezljivost in funkcionalnost za zahtevno pisarniško okolje.

ikona-mobilnost-oblak-Inkbenefit-Professional

Mobilne in omrežne funkcije

WebConnect

Tiskajte neposredno iz popularnih spletnih mest za shranjevanje brez uporabe računalnika.

 

Aplikacije Brother Cloud

Dostopajte do inovativnih aplikacij v oblaku neposredno iz naprave Brother.

 

Brother iPrint&Scan

Tiskajte in skenirajte neposredno iz vaših mobilnih naprav.

ikona-tipkovnica-Inkbenefit-Professional

Povezljivost na dosegu roke

Krmarite tiskalna opravila in funkcije tiskalnika z lahkoto prek z 9,3-cm barvnega LCD-zaslona na dotik (MFC-J3930DW). Vgrajeni Ethernet in brezžične zmogljivosti vam omogočajo tudi, da povežete vse svoje naprave na eno napravo za dodatno udobje. Tiskanje še nikoli ni bilo tako enostavno.

ikona-obstojni-izpisi-Inkbenefit-Professional

Trajno obstojni kakovostni natisi ob vsakem tiskanju

Vaši grafikoni, slike in predstavitve ne bodo nikoli več dolgočasni. Naša nova hitro sušeča se črnila zagotavljajo vrhunsko kakovost tiskanja z visoko intenziteto črne in z živimi barvami. Natisi so odporni na vodo in bledenje, zato bodo vaši dokumenti zagotovo prestali preizkus časa.

manj-dodajanja-papirja-Inkbenefit-Professional-siva

Manj dodajanja papirja

Predstavljamo zmogljivost tiskanja velikih količin brez potrebe po stalnem dodajanju papirja. Standardni pladenj za papir sprejme do 250 listov, večnamenski pladenj pa do 100 listov. Kapaciteto lahko povečate s spodnjim pladnjem za dodatnih 250 listov.

Iščete kake druge varčne brizgalne modele?

Preverite še:

InkBenefit Plus