Kaj počnemo

Brother podpira Cool Earth na različne načine, na primer z vseevropsko pobudo Eco-Points in akcijo "Kliknite za Zemljo".

Kupci prav tako lahko sodelujejo pri Brotherjevi podpori za Cool Earth, in sicer z brezplačnim vračanjem in recikliranjem kartuš in tonerjev Brother.

Preberite več

Asháninka

Brother je podprl partnerstvo organizacije Cool Earth, imenovano Asháninka, ki se odvija v perujskem deževnem gozdu od leta 2009. Naši dosežki vključujejo opremljanje zdravstvenih oporišč, zagotavljanje čiste vode za lokalno skupnost in financiranje šestih čolnov za nujne primere in prevoz na lokalne trge.

Odkrijte projekt Asháninka

Orangerie Bay

Naše partnerstvo se je razširilo na Orangerie Bay, ki se nahaja v pragozdu Papue Nove Gvineje. Doslej smo financirali novo šolsko stavbo, podarili šivalne stroje ženski zadrugi za šivanje in prispevali k nakupu gospodinjskih potrebščin in poljedelskega orodja za vaščane.

Odkrijte projekt Orangerie Bay

Sodelovanje

Od leta 2008 je Cool Earth pomagala ubraniti na milijone dreves pred posekom in pri tem obvarovati bogato biotsko raznovrstnost in krepiti zavest vaščanov o pomembnosti ohranjanja nedotaknjenosti gozda in doma.

Z Brotherjevo podporo je dobrodelna organizacija pomagala zaščititi pred uničenjem več kot 6000 hektarjev deževnega gozda v Peruju in na Papui Novi Gvineji.  

“V Brotherju smo zelo ponosni na dolgoletno partnerstvo s Cool Earth. Tako zaposleni kot stranke še naprej prispevajo k ohranjanju deževnega gozda in njegovih skupnosti v Peruju in na Papui Novi Gvineji s številnimi pobudami, vključno z udeležbo na kvizu vsake dve leti za zbiranje sredstev in s sistemom za recikliranje tonerjev.” - Isao Noji, generalni direktor, Brother International Europe.

Podprite Cool Earth

Prenesite PDF letak

Papua Nova Gvineja - eno leto
Poglejte si videoposnetek o dosedanjih dosežkih našega partnerstva v Orangerie Bay.

3,5 milijonov dreves

v deževnem gozdu, rešenih pred uničenjem

56 rešenih življenj

z organiziranjem nujnih prevozov

174 družin

ki so jih podjetja podprla